KONYA / KARAPINAR - 75. Yıl İlkokulu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Sene boyunca ilçemizdeki yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimize okul müdürümüz Fatih KELEŞ tarafından kupa ve madalyaları takdim edildi.

Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

“Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz!”

Mrt

"Vurulmuş tertemiz alnından uzanmış yatıyor;

Bir hilal uğruna Ya Rab, ne güneşler batıyor!”

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı düzenlendi.

Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yılında başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla, minnetle ve rahmetle anıyoruz.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma Programı düzenlendi. İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize okul müdürümüz Fatih KELEŞ, madalyalarını takdim etti.

Şbt

Okulumuzun bakım, onarım ve iyileştirme çalışmaları devam ediyor. Yarıyıl tatili boyunca okulumuzdaki sınıf ve koridorların zemin fayansları yenilendi. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında düzenlediğimiz Anahtar Kelimelerle Hikaye Anlatma Yarışmasından kareler...

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Karapınar İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen ‘’Okul Sporları Müsabakaları’’ kapsamında Ortaokullar Arası Erkek Voleybol Turnuvası'nda 75.Yıl Ortaokulu öğrencilerimiz 3. oldular.

Dereceye giren öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi öğretmenimiz Pınar CAN'ı tebrik ederiz.

Ara

Okulumuz 3. ve 4. sınıf öğrencileri ''Başarmaya Hazırım'' projesi kapsamında ilçemizde bulunan Kitap Kafeye gezi düzenlediler.

Ara

Ereğli fidanlıktan temin edilen 450 adet sarmaşık fidanı ÇEDES projesi kapsamında okulumuz öğrencileri tarafından okulumuz bahçesinde toprakla buluşturuldu.

Ara

Okulumuzun bakım, onarım ve iyileştirme çalışmaları devam ediyor. Okul müdürümüz Fatih KELEŞ'in girişimleri, Karapınar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün katkılarıyla okulumuzun dış cephe boyası tamamlandı. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü öğrencilerimizin hazırladığı gösterilerle kutlandı. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

"Öğretmenler, yeni nesil sizin eseriniz olacaktır."

Kas

Okulumuz konferans salonunda düzenlenen okullar arası masa tenisi turnuvasında:

İlkokul kız öğrencilerimiz 2.

İlkokul erkek öğrencilerimiz 3.

Ortaokul kız öğrencilerimiz 2. oldular. Emeği geçen Beden Eğitimi öğretmenimiz Pınar CAN'ı ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünde saygı ve özlemle anıyoruz.

Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır.Fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.

Kas

Okulumuz 4. sınıf öğrencileri Trafik Güvenliği dersi kapsamında Karapınar İtfaiye Merkezi'ne götürüldü. Öğrencilerimiz büyük bir ilgi ve heyecanla yapılan eğitime katıldı. Geziyi düzenleyen öğretmenlerimiz Osman PEKTAŞ ile Cennet UZ'a ve İtfaiye çalışanlarına teşekkür ederiz.

Kas

Okul binamızın giriş kapıları hayırseverimiz Mustafa TAYLAN tarafından yenilendi. Desteklerinden dolayı kendisine çok teşekkür ederiz.

Kas

Saygıdeğer Mikail AYKAÇ (ortaokul müdür yardımcımız) ve Ahmet ÇOT (ilkokul müdür yardımcımız) 1 Kasım itibarıyla okulumuzdaki görevlerine başlamışlardır. Görevlerinde başarılar dileriz.