KONYA / KARAPINAR - 75. Yıl İlkokulu

Kas

Saygıdeğer Mikail AYKAÇ (ortaokul müdür yardımcımız) ve Ahmet ÇOT (ilkokul müdür yardımcımız) 1 Kasım itibarıyla okulumuzdaki görevlerine başlamışlardır. Görevlerinde başarılar dileriz.

Kas

Okulumuz Türkçe Öğretmeni Ferhan Şeyma AKKOCA ve 4/A Sınıf Öğretmeni Cennet UZ tarafından Kızılay Haftası ile ilgili etkinlikler yapıldı. 4/A sınıfı öğrencilerimiz Kızılay bilekliği ve panosunu, 6/B sınıfı öğrencilerimiz Kızılay çadırlarımızı hazırladılar.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Kızılay haftamız kutlu olsun.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yılı okulumuzda ve ilçemizde coşkuyla kutlandı.Programda emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları ile milli egemenlik uğrunda mücadele eden herkesi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

Kas

Dünya Uzay Haftası kapsamında öğrencilerimizin yapmış olduğu tasarımlar okulumuz öğrencilerine sergilendi. Emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Karşılıksız sevgiyle her anımızda yanımızda olan minik dostlarımıza hep sevgiyle yaklaşalım. 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kutlu olsun.

Emeği geçen öğretmenlerimiz Ferhan Şeyma AKKOCA ve Oğuzhan ERKOÇ'a teşekkür ederiz.

Kas

Değerli velilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımıyla okulumuz sosyal faaliyet salonunda okul aile birliği toplantısı yapıldı.Toplantıya katılan velilerimize teşekkür ediyoruz.